Missie en visie

schilderij heide

Verbinding bewustwording gezond vitaal geluk voelen aanraking beweging natuur

Missie

Ik, Sandra Curfs, inspireer jou als onderzoekende vrouw om je, in veiligheid, bewust te worden van je innerlijke rijkdom en liefdevolle verbinding met jezelf, anderen en de natuur; dit om je gezond, vitaal en gelukkig te voelen. Je ervaart dit met behulp van de bezielde aanraking, beweging, natuur en elementen, meditatie, creativiteit, ademhalingsoefeningen en voeding.

Jouw natuurlijke basis wijst jou de weg naar levenslust en vitaliteit: voel je natuurlijk vitaal!

Mijn visie

De wereld om ons heen is veelal gericht op prestaties, materialisme en uiterlijk. Dat kan leiden tot het kwijtraken van onszelf, wie we echt zijn, om te voldoen aan verwachtingen, wensen of eisen van anderen. En jij bent wellicht zo iemand met een goed hart, die het beste wil voor iedereen, vrede op aarde en zich daarom heeft aangepast aan deze wereld om je heen.

Als jij je hierin herkent, voel je misschien ook in elke vezel dat dit niet klopt met wie jij eigenlijk bent, wat goed is voor jou, en wellicht ook niet voor de mensen om je heen, de natuur en de aarde.

Waar merk jij aan dat jij niet doet waar jij voor bedoeld bent? Heb je lichamelijke klachten? Voel je je vaak gedeprimeerd, moe of uitgeput? Heb je pijn? Overgewicht? Psychische klachten? Angsten, zorgen, een zwaar gevoel? Dit zijn allemaal uitingen van niet jouw bedoelde pad lopen.

Verlang jij ook naar een liefdevolle verbinding met jezelf, anderen en de natuur? Waarin jij en iedereen om je heen volledig tot zijn recht komt? Waarin jij in je kracht staat en hierin gezien en hierom gewaardeerd wordt?

Dit is die mooie wereld die ik voor ogen heb en waar ik voor ga! Voel jij ook het verlangen om in jouw kracht te staan en van hieruit te doen wat de bedoeling van jouw leven is?

Graag inspireer ik jou om dit pad, jouw pad te vinden naar wie jij echt bent en waar jij volledig in je kracht bent, met alles wat is. Die liefdevolle wereld creëren, waarin iedereen en alles tot zijn recht komt voor wie die/het is. Een wereld, waarin we voluit leven in het nu van binnenuit, uit de kern van wie we zijn, onze zielsmissie leven!

Deze veilige, rijke wereld vol liefde en levenslust, begint bij jezelf en het volledig accepteren van jezelf. Jezelf liefhebben en goed voor jezelf zorgen, jezelf alles geven wat nodig hebt aan aandacht, warmte, verbinding, zachtheid. Maar ook aan bezielde aanraking, beweging, natuur, meditatie, rust, creativiteit, zuurstof en voeding.

Een manier om jezelf voluit lief te hebben, is je oude pijn te helen, erbij te nemen, onderdeel van jou te maken. Dan kom je steeds meer in liefde met jezelf. En kun je zo goed voor jezelf zorgen, dat je voluit leeft en geniet. Vanuit deze rijkdom kun je ook voor anderen en de natuur zorgen.

Op mijn weg in het leven ben ik overal geweest: uitgeput, angstig en zwaar. Stapje voor stapje ben ik vanuit mijn pijn op zoek gegaan naar de rijkdom van lichamelijke en psychische gezondheid, via zielsverbindingen en bewustwording bij mezelf uitgekomen en van daaruit bij anderen en de natuur. Deze zoektocht heeft me gebracht bij enorme vitaliteit en geluk. En dit proces gaat door, mijn leven lang, steeds boeiend en geregeld uitdagend! Het zijn allemaal kansen voor verdere groei en ontwikkeling, die ik graag blijf aangaan.

Samen met andere gelijkgestemden zorgen wij voor die mooie wereld: veilig, vitaal, gezond en gelukkig. Zodat we ons trots, blij en dankbaar voelen voor de moeite die we hiervoor hebben gedaan.

Aloha, namasté

Motto: Natuurlijk vitaal!

Ont-wikkel je vanuit jouw natuurlijke basis, van waaruit jij de wereld instapt. Dat is de basis van waaruit jij keuzes kunt maken en je weg vindt in het leven. En daar zijn wij samen naar onderweg!

natuurlijke basis