Missie en visie

schilderij heide

Motto: Natuurlijk vitaal!

Ont-wikkel je vanuit jouw natuurlijke basis, van waaruit jij de wereld instapt. Dat is de basis van waaruit jij keuzes kunt maken en je weg vindt in het leven. En daar zijn wij samen naar op weg!

Natuurlijk vitaal!

Missie

Ik, Sandra Curfs, inspireer jou om je liefdevol te verbinden met jezelf en anderen, zodat je voluit kunt leven en genieten van de natuur, rustige aandacht, speelse beweging, gezonde voeding en rijkdom.

Jouw natuurlijke basis wijst jou de weg naar levensvervulling en vitaliteit: voel je natuurlijk vitaal!

Visie

Panta Rhei is Grieks voor 'alles stroomt' of 'alles verandert'. Dit gegeven vind ik hoopgevend: alles is elk moment in beweging en verandert voortdurend en dus kunnen we op elk moment opnieuw en andere keuzes maken.

In onze huidige maatschappij gaat er veel aandacht naar ons denken. Ons gevoel krijgt vaak niet de aandacht die het verdient. Om weer bij jezelf te komen, kun je laag voor laag van jezelf afpellen, je ont-wikkelen. Zo kun je je eigen natuurlijke basis weer terugvinden. Daar liggen de mogelijkheden in jouw leven om jouw weg te kiezen.

Mijn aanpak betreft jou in zijn geheel: hoe jij voelt, denkt en doet. Dat alles maakt jou wie je bent. Hierbij stilstaan is al de verandering, omdat je waarschijnlijk niet gewend bent om dit te doen. En wat waarschijnlijk ook nieuw is, is dat we in liefdevolle verbinding samenzijn. Dit zijn twee natuurlijke genezingsfactoren die jou helpen jouw weg te vinden naar gezondheid en geluk.

Alles stroomt, alles verandert

natuurlijke basis