MIND-WALK

Wandel je fit en vitaal

Mind-Walk

Mind-Walk XL ongeveer 5 km in Recreatiegebied ’t Zand in Alphen/Chaam op vrijdag 19 april van 15-18 uur. Thema:

‘Kracht van het Avontuur’. Deze middag laten wij ons inspireren door de boodschappen van de Maya-kalender – de Tzolkien. Met meditaties, wandelervaringen, een ‘present in the present’ en nog veel meer. Deelname kan na opgave via email of telefonisch/SMS/whatsapp.

Ik verheug me erop jullie weer te ontmoeten!

Investering in jezelf:

Aanmelden vooraf is noodzakelijk. Je aanmelding is definitief na betaling.

Investering in jezelf is €  45,- voor deze middag. Korting van € 10,- is mogelijk, vraag naar de voorwaarden! Bel of app 06-49779542 of mail info@haptopantarhei.nl

<Aanmelden Mind-Walk XL>

Wat is Mind-Walk?

We wandelen bij de Mind-Walk XL ongeveer 5 km in zo’n 3 uur in de natuur. Onderweg doen we ademhalings- en ontspanningsoefeningen, oefeningen uit yoga/tai-chi en een kopje thee/koffie. We doen dus alles wat je nodig hebt om de rust in je lichaam en geest te herstellen.

Elke Mind-Walk heeft thema, bijvoorbeeld ‘kom in je kracht’, ‘neem je volgende stap’ of ‘je behoefte van nu’: gun jezelf deze aandacht en tijd voor jezelf!

<Aanmelden Mind-Walk XL en info over meedoenregeling>

Mind-Walk: wandel je vitaal in de natuur!

Dit is een outdoor wandeling waarin je leert luisteren naar je hoofd, hart/ziel en lijf. Dus wil jij ook:

  • je hoofd leeg lopen en ontspannen
  • je fitter en energieker voelen
  • aandacht hebben voor persoonlijke groei aan de hand van thema’s
  • gezellig wandelen in kleine groepjes
  • genieten van de natuur
  • met leuke ‘presents in the present’?

Ervaringen van deelnemers

“Oefeningen en meditatie tijdens een heerlijke boswandeling helpen om me zowel krachtiger en vitaler te voelen als me beter te kunnen ontspannen. Je bent enthousiast, rustig en bevlogen en hebt aandacht voor iedereen in de groep. Het is elke week weer genieten.”

“Je bent puur en oprecht in je trainersrol. Zowel deskundig als zorgvuldig in alle elementen die je met veel liefde en geduld aanbiedt. Het voelt alsof dit van heel dichtbij jezelf komt. Eén van de vele cadeautjes die wekelijks onderdeel zijn van de Mind-Walk.”

“Ik ben elke keer weer verrast door de thema’s en diepgang. Het is zoveel meer dan een wandeling in de natuur, het is een soort van ‘self care’ totaalpakket. Het kleine groepje voelt veilig en vertrouwd waardoor ervaringen gedeeld kunnen worden als daar behoefte aan is. Tranen, verhalen, stilte, er is ruimte voor ieders beleving.”

“Dankzij jou breng je mensen bij elkaar…en wandelen we weer verder.”

“Ik vind je krachtig, prachtig en inspirerend als haptotherapeut én Mind-Walk trainer!”

<Aanmelden Mind-Walk XL>