MIND-WALK

Wandel je fit en vitaal

10-weekse Outdoor Cursus Mind-Walk

We starten weer met het wandelen van de 10-weekse Mind-Walk bij de Oude Warande te Tilburg op woensdagochtend 26 februari 2020 van 9 – 10.30 uur en op vrijdagochtend 28 februari 2020 van 9.30 – 11 uur. Aanmelden en meer informatie over Mind-Walk

Wat is Mind-Walk?

We wandelen elke week ongeveer 3 km in ongeveer 1,5 uur. Onderweg doen we ademhalings- en ontspanningsoefeningen, oefeningen uit yoga en tai-chi. Dus je leert alles wat je nodig hebt om de rust in je lichaam en geest te herstellen. En elke week heeft thema, bijvoorbeeld ontspannen of loslaten. Je oefent in liefdevolle aandacht voor je persoonlijke ontwikkeling, vitaliteit en rust.

Mind-Walk: wandel je fit en vitaal!

Dit is een 10-weekse outdoor cursus waarin je leert luisteren naar je lijf. Dus wil jij ook:

  • je hoofd leeg lopen en ontspannen
  • je fitter en energieker voelen
  • aandacht hebben voor persoonlijke groei aan de hand van thema’s
  • gezellig wandelen in kleine groepjes van 5-10 deelnemers
  • genieten van de natuur
  • met leuke ‘presents in the present’?

Ervaringen van deelnemers

“Oefeningen en meditatie tijdens een heerlijke boswandeling helpen om me zowel krachtiger en vitaler te voelen als me beter te kunnen ontspannen. Je bent enthousiast, rustig en bevlogen en hebt aandacht voor iedereen in de groep. Het is elke week weer genieten.”

“Je bent puur en oprecht in je trainersrol. Zowel deskundig als zorgvuldig in alle elementen die je met veel liefde en geduld aanbiedt. Het voelt alsof dit van heel dichtbij jezelf komt. Eén van de vele cadeautjes die wekelijks onderdeel zijn van de Mind-Walk.”

“Ik ben elke keer weer verrast door de thema’s en diepgang. Het is zoveel meer dan een wandeling in de natuur, het is een soort van ‘self care’ totaalpakket. Het kleine groepje voelt veilig en vertrouwd waardoor ervaringen gedeeld kunnen worden als daar behoefte aan is. Tranen, verhalen, stilte, er is ruimte voor ieders beleving.”

“Dankzij jou breng je mensen bij elkaar…en wandelen we weer verder.”

“Ik vind je krachtig, prachtig en inspirerend als haptotherapeut én Mind-Walk trainer!”

Doe jezelf een groot plezier met dit cadeau van 10 weken voor € 150,- en

kom ook meedoen met de Mind-Walk: gun jezelf rust en balans!

De eerstvolgende de 10-weekse Mind-Walk start bij de Oude Warande te Tilburg op woensdagochtend 26 februari 2020 van 9 – 10.30 uur en op vrijdagochtend 28 februari 2020 van 9.30 – 11 uur. Aanmelden kan ook gratis met de Meedoenregeling gemeente Tilburg. Aanmelden en informatie over Mind-Walk en meedoenregeling