Natuurlijk Gezond Week Zuid-Limburg

Totale reset van lichaam, geest en ziel: actieve vakantie

Gun jij jezelf een goede gezondheid en geluk?

 

Opschonen en opladen van jouw totale gezondheid: lichaam, geest en ziel!

NU: dit is jouw tijd!

Dit is jouw week. Even uit je vertrouwde omgeving, jouw dagelijkse activiteiten en verplichtingen, uit je routine. Tijd, ruimte en aandacht voor jezelf. In een klein groepje van 3 tot 6 deelnemers.

Opschonen en vitaliseren van jouw lichaam, geest en ziel

Verlang jij naar een gezond, energiek gevoel, er weer zin in hebben, weten wat je wil, ervaren wat te doen om je vitaal te voelen, hoe jij in je kracht komt, je jaren jonger voelt, (zo goed als) klachtenvrij bent?
Dan zit je hier goed, want we gaan 8 dagen terug naar waar we voor gemaakt zijn: aandacht voor je lichaam (bewegen, eten, drinken, slapen), je geest (gedachtes, ontspanning) en ziel (samenzijn, zingeving, zijn, bezieling ervaren).

Als Integraal coach en trainer op Leefstijl en Vitaliteit neem ik jullie mee op wandelingen en hikes in het Zuid-Limburgse heuvellandschap van 10 km uitbouwend tot 20 km of meer - wat kan. Met oefeningen, (systeem)meditaties, beperkt aantal eet- en drinkmomenten en brede gezondheidsinformatie; een volledig verzorgde 8-daagse reis voor lichaam, geest en ziel. Met 3 tot 6 deelnemers, dus veel persoonlijke aandacht en alle ruimte voor jouw vragen.

In deze volledig verzorgde week doen we alles om je lichaam, geest en ziel op te schonen en bij te tanken. Voor een liefdevol, vitaal en gezond gevoel!

Stel je vragen

Volledig verzorgde 8-daagse gezondheidsweek

Hoe ziet de week van zondag tot en met zondag eruit?

Ontvangst is op zondagochtend om 10 uur in Landgraaf (Zuid-Limburg), nuchter: je hebt na het wakker worden niet gegeten, gedronken, gedoucht of gebadderd. Dit heeft namelijk invloed op de metingen, waar we de week mee beginnen – onder andere je lichaamsgewicht, spier- en vetpercentage, zuurtegraad en je buikomvang. Deze waarden meten we op de laatste zondagochtend om 10 uur weer. Dit om te zien wat het effect van één week Natuurlijk Gezond bij jou is op deze meetgegevens en wat het vertelt over jouw gezondheid.

Deze week nuttigen we op de eerste en laatste dag een volledige maaltijd. De overige dagen eten en drinken we beperkt: overdag soms wat proviand of alleen een aantal drinkmomenten en ’s avonds bereiden we samen een kleine maaltijd, vers en gevarieerd.

We overnachten met 4 tot 7 personen in een huis in Landgraaf (Zuid-Limburg).  Apparaten (Social Media, radio, televisie) blijven uit, we gaan met het donker naar bed en staan bij het ochtendgloren weer op. In huis kunnen de coronaregels worden gehandhaafd: 1,5 m afstand, klachtenvrij, niet in aanraking geweest met coronabesmetting.

De investering voor deze week is normaal € 899,- incl. 21% BTW (waarvan € 18,- naar Trees4all gaat).

Omdat het de eerste keer is en ik graag achteraf jullie feedback ontvang, is het de eerste week van 16 t/m 23 mei 2021 voor € 699,- incl. 21% BTW (waarvan € 14,- naar Trees4all gaat: voor elke € 6,25 wordt een boom in Nederland geplant).

Meld je aan of stel je vragen

Data Natuurlijk Gezond Week

Geplande data zijn:

Zondag 20 tot en met zondag 27 september 2020

Omdat het de eerste keer is en ik graag achteraf jullie feedback ontvang, is het de eerste week van 20 t/m 27 september voor € 699,- incl. 21% BTW (waarvan € 14,- naar Trees4all gaat: voor elke € 6,25 wordt een boom in Nederland geplant).

Zondag 18 tot en met zondag 25 oktober 2020

€ 899,- incl. 21% BTW (waarvan € 19,- naar Trees4all gaat: voor elke € 6,25 wordt een boom in Nederland geplant).

Vraag hier meer informatie aan

Ik verheug me erop om een fantastisch sportieve en natuurlijke week samen door te brengen!

Sandra Curfs

Integraal Coach en Trainer op Leefstijl en Vitaliteit

Mind-Walk Trainer

GZ-Haptotherapeut

Meld je nu aan

Voordelen Natuurlijk Gezond Week

Wat zijn de voordelen?

Je bent uit je dagelijkse sleur en beslommeringen om volledig te ontspannen

Je doet, voelt, hoort en ervaart dingen anders in een rustige omgeving

Door terug te gaan naar de basis van onze behoeftes, komt je lichaam, geest en ziel tot rust

Door het verminderen van het aantal eet- en drinkmomenten schoont je lichaam op

Dit opschonen van je lichaam doet vaak (langdurige) klachten als sneeuw voor de zon oplossen

Het veel bewegen brengt je lichaam in een natuurlijke staat van verbranding en vitalisering

Door (systeem)meditaties wordt je geest en ziel aangesproken

Je zet stap na stap, zowel in de natuur als in jezelf; dat versterkt en helpt elkaar.

natuurlijke basis