Natuurlijk Gezond Themawandeldag, Wandel Week en Weekend Mini-Retreat

Thema Wandeldag: Leven vanuit je Hart

Thema Wandeldag

Leven vanuit je hart

Zaterdag 1 juli 2023 van 10 - 16 uur in Recreatiegebied 't Zand te Alphen Noord-Brabant.

Heb jij behoefte aan meer zelfvertrouwen, aanwezigheid in het nu, rust, liefde in je leven? Of wil je deze verdiepen? Dan is deze dag helemaal voor jou!

Deze dag zijn we samen in de natuur. We:

  • doen hartopenende, verwarmende en verdiepende meditaties
  • ademhalingsoefeningen
  • beweegreeksen uit yoga/tai chi
  • creatieve inzichtgevende en verdiepende werkvormen in /met de natuur
  • wandelen
  • gesprek
  • stilte
  • aandacht voor onszelf
  • en elkaar

Jouw investering is tot 1 juni € 45,- (€ 10,- vroegboekkorting) Vanaf 1 juni € 55,-.  Inclusief een bakje koffie/thee. Excl. eten/drinken. Graag vooraf contant te voldoen.

Aanmelden kan tot vrijdag 23 juni via info@haptopantarhei.nl of 06-49779542.

 

TOTALE RESET of MINI RETREAT

Kerngezond, supervitaal en zielsgelukkig: op naar je meest krachtige 'ik'!

Na het afronden van mijn opleiding tot Integraal Coach op Leefstijl en Vitaliteit, heb ik tijdens een hike- en leefstijlweek op Kreta zelf een totale reset ervaren. Voordat ik begon had ik al lang last van erge hielspoor, vermoeidheid, een opgeblazen buik en moeite met inspanning. Na 3 van de 8 dagen zware tochten en weinig eten en drinken, voelde ik me al herboren en dertig jaar jonger!!! Ik huppelde door de bergen als een van de berggeitjes die daar veel te vinden waren. Ik voelde me zo blij en vitaal als een kind 😀  Na de 8 dagen intensief klimmen, wandelen, ademhalingsoefeningen, meditaties, slapen onder de sterren, ongedwongen samenzijn met 5-6 mensen, zonder social media, zwemmen in de zee en vooral ook weinig, maar gezond eten en drinken, was ik vele kilo's lichter en mijn buikomvang was nog maar ini-mini 😉 Geen moment deze week heb ik honger ervaren. Thuis heb ik mijn eet- en leefgewoontes aangepast en liep ik binnen 3 maanden de Tilburg Ten Miles!

Deze ervaring gun ik natuurlijk iedereen! Wij doen het dan niet in het buitenland, maar in het prachtige, heuvelachtige buitenland in eigen land: Zuid-Limburg <3

Dus ik nodig je uit om helemaal bij jezelf terug te komen en in je volledige kracht te gaan staan. Ga jij ook voor jouw 'nieuwe ik 2.0':  je onstopbare, ongelimiteerde zelf?

Ik wil mee!

 

Jouw totale gezondheid: lichaam, geest en ziel!

Ga voor gezondheid, vitaliteit en geluk!

Verlang jij ook naar een gezond, energiek gevoel, je super gemotiveerd voelen, weten wat je wil, je jaren jonger voelen, (zo goed als) klachtenvrij zijn? Dan zit je hier goed, want we gaan 8 dagen terug naar waar we voor gemaakt zijn: we gaan wandelen en hiken in het Zuid-Limburgse heuvellandschap van 10 km uitbouwend tot 20 km of meer. Met oefeningen, (systeem)meditaties, beperkt aantal eet- en drinkmomenten en brede gezondheidsinformatie. Even uit je vertrouwde omgeving, jouw dagelijkse activiteiten, verplichtingen, uit je routine, los van de grote wereld en sociale media, terug in het HIER en NU: je ervaart een totale, diepgaande reset van lichaam, geest en ziel.

In een klein groepje van 3 tot 6 deelnemers op deze actieve vakantie, reset en retreat, waar we bezig zijn met vele onderdelen wat betreft leefstijl: we wandelen, hiken en dagen ons lichaam uit door ons bloot te stellen aan de natuur: schrammen, bewegen, minder eet- en drinkmomenten, kou (buiten zwemmen), warmte, samenzijn en actief zijn tussen zonsopkomst en -ondergang.

Er zijn 3 tot 6 deelnemers, dus genoeg ruimte voor persoonlijke aandacht, alle tijd voor jouw vragen en thema's. Alle tijd, ruimte en aandacht voor jezelf tijdens deze reset of mini-retraite, want deze volledig verzorgde 8-daagse reis of 3-daags weekend is om volledig op te schonen en bij te tanken voor lichaam, geest en ziel. Je komt als herboren terug: jouw 'super-ik 2.0'!

Stel je vragen

Volledig verzorgde 8-daagse gezondheidsweek of 3-daagse retreat

Hoe ziet de week van zondag tot en met zondag eruit?

Ontvangst is op zondagochtend om 10 uur in Zuid-Limburg, nuchter: je hebt na het wakker worden niet gegeten, gedronken, gedoucht of gebadderd. Dit heeft namelijk invloed op de metingen, waar we de week mee beginnen – onder andere je lichaamsgewicht, spier- en vetpercentage, zuurtegraad en je buikomvang. Deze waarden meten we op de laatste zondagochtend om 10 uur weer. Dit om te zien wat het effect van één week Natuurlijk Gezond bij jou is op deze meetgegevens en wat het vertelt over jouw gezondheid.

Deze week of lang weekend starten we op de eerste dag en eindigen we de laatste dag met een volledige maaltijd. De overige dagen eten en drinken we beperkt: overdag soms wat proviand of alleen een aantal drinkmomenten en ’s avonds bereiden we samen een kleine maaltijd; natuurlijk, vers en gevarieerd.

We overnachten in een tent (van jezelf of je kunt deze huren) op een boerderijcamping in (Zuid-Limburg).  Apparaten (sociale media, radio, televisie) blijven uit, we gaan met het donker naar bed en staan bij het ochtendgloren weer op. Verder is er aandacht voor je lichaam (bewegen, eten, drinken, slapen), je geest (gedachtes, ontspanning) en ziel (natuur, live samenzijn ;-), zingeving, je bezieling ervaren).

Kom je mee?

Meld je aan of stel je vragen

Data Natuurlijk Gezond Thema Wandeldag, Retreat Week en Mini-Retreat

Geplande data

8-daagse Natuurlijk Gezond Week - nog geen data:

zondag 10.00 uur t/m zondag augustus 14.00 uur

Omdat het de try-out is, krijg je € 100,- korting!!! De investering voor deze volledig verzorgde 8-daagse wandel- en hike-vakantie is nu slechts  € 699,- (waarvan € 13,- naar Trees4all gaat: voor elke € 6,25 wordt een boom in Nederland geplant) incl. 21% BTW. Bovendien is (gedeeltelijke) vergoeding door je zorgverzekeraar wellicht mogelijk. Vraag naar de voorwaarden!

Vraag hier meer informatie aan

 

3-daagse Mini Retreat:

zaterdag 10 uur  t/m 19 uur maandag 19 uur - geen data gepland

of

vrijdag 10.00 uur  t/m zondag 19 uur - geen data gepland

Voor een investering van € 300,-  (waarvan € 10,- naar Trees4all gaat: voor elke € 6,25 wordt een boom in Nederland geplant) incl. 21% BTW doe je een onbetaalbaar mooie, bijzondere ervaring op! Bovendien is (gedeeltelijke) vergoeding door je zorgverzekeraar wellicht mogelijk. Vraag naar de voorwaarden!

Vraag hier meer informatie aan

Voordelen Natuurlijk Gezond Wandeldag, Retreat Week en Mini Retreat

Wat zijn de voordelen?

Door terug te gaan naar de basis van onze behoeftes, komt je hele systeem tot rust: lichaam, geest en ziel

Het veel bewegen brengt je lichaam in een natuurlijke staat van verbranding en vitalisering

Door het verminderen van het aantal eet- en drinkmomenten schoont je lichaam op

Dit opschonen van je lichaam doet vaak (langdurige) klachten als sneeuw voor de zon verdwijnen

Dus je komt kilo's lichter en gezonder terug en je weet hoe je dit zo kunt houden

Je voelt je fit en vitaal als nooit tevoren: je komt thuis als 'ik 2.0'!

Je bent uit je dagelijkse beslommeringen en komt helemaal bij jezelf

Uit je normale doen, kun je bijzondere inzichten en ontdekkingen doen

Door (systeem)meditaties wordt je geest en ziel aangesproken

(Systeem)meditaties banen je een weg naar gezonde relaties, succes en geluk

Weg van social media zorgt voor verbinding met jezelf, anderen en de natuur

Je zet stap na stap, zowel in de natuur als in jezelf; dat versterkt en helpt elkaar

Dat brengt je terug bij jezelf en in je kracht en volledige potentieel

De vele informatie vult je rugzakje met tools om jezelf te genezen, upliften en te boosten naar grote hoogte

Dat betekent dat na thuiskomst je sprongen vooruit maakt: privé en zakelijk!!!

 

Meld je nu aan

Ik verheug me erop om een fantastisch sportieve, gezellige en natuurlijke week samen door te brengen!

 

Warme groet,

Sandra Curfs

 

Integraal Coach en Trainer op Leefstijl en Vitaliteit

Mind-Walk Trainer

GZ-Haptotherapeut

natuurlijke basis