ViBe: Vitaliteit door Bewustzijn

Vibe je mee?

ViBe: Vitaliteit door Bewustzijn betekent dat ik je meeneem op jouw pad naar bewustwording van jezelf, anderen en de natuur. Wil jij je ook optimaal vitaal voelen? We gaan we aan de slag met body, mind en soul – lichaam, geest en ziel. Bewegen, voelen, verbinden, mediteren, ademhalen en veel meer. Dit leidt tot verbinding en vitaliteit!

Via alle verschillende activiteiten die ik aanbied kun je je meer bewust worden van jezelf: de gratis zondag ochtend KoudWaterDuik, Haptotherapie, Wandeltherapie en Natuurcoaching, vitaliteitssbegeleiding op een wandelweek of -weekend of een Mind-Walk training.

Wat past het best bij jou?

Gratis koudwaterduik Recreatieplas ’t Zand

Op zondagochtend doe ik wekelijks een koudwaterduik. Iedereen is van harte uitgenodigd om mee te doen: gratis.

Koudetraining heeft een diepe werking in je totale systeem. Je helpt je systeem wakker te worden, uit de luie stoel te komen en aan het werk te gaan om zichzelf te herstellen op alle gebied. Dit leidt ertoe dat je lichamelijk, psychisch, emotioneel en spiritueel effect kunt merken. Klachten verminderen: pijntjes, kwaaltjes, depressie, onzekerheid. En je (innerlijke) kracht groeit: zelfvertrouwen, je lichaam versterkt, gaat krachtiger om met verstoringen van binnenuit (gedachten, emoties) en buitenaf (kou, warmte, ziektekiemen).

Op basis van de Wim Hof Koudetraining doen we ademhalings- en krachtoefeningen voor de juiste mindset. Dan gaan we samen het water in, waarbij we letten op de juiste ademhaling. Daarna is er koffie en thee om samen te zijn.

Vóór de duik ga ik wandelen of hardlopen (mindful run). Ook daar ben je natuurlijk van harte welkom.

Het enige wat je hoeft te doen is je aan te melden of je vraag te stellen op 06-19779542.

Graag tot zondag, ’tot duiks’!

Haptotherapie

Haptotherapie, met als basis de haptonomie, helpt je voelen te verdiepen. De directe aanraking op de huid is de meest directe manier van communiceren, zonder woorden en die denken omzeilt. Hierdoor werken we op een diepe laag van je (onder)bewustzijn en zijn je voel- en beweegpatronen direct voelbaar. Waarschijnlijk heb je daar nog nooit bij stil gestaan. Het stilstaan bij dit voelen is de grootste verandering. Je zult merken dat je steeds sneller en gemakkelijker voelt wat er is en doet of zegt wat goed voor je is. Contact: voor je vraag of aanmelding
Lees verder op Haptotherapie en haptonomie

Wandeltherapie en Natuurcoaching of Inner Kompas Gids

Inner Kompas Gids heet ook Wandeltherapie en Natuurcoaching. Het is de individuele werkwijze afgeleid van de Mind-Walk. De peilers van de Mind-Walk komen terug, wat betekent dat we wandelen (de natuur doet zelf zijn rustgevende werk), meditaties doen, beweegreeksen, stil zijn, je coachvragen krijgt die je inzichten laat krijgen. En daar bovenop maken we gebruik van wat de natuur jou vertelt, de signalen die je tijdens de wandeling tegenkomt. Wat betekent dat voor jou? Contact: voor je vraag of aanmelding
(Vervolgpagina is in de maak)

Natuurlijk Gezond Week of Mini-Retreat Weekend

Vitaal voel je je na een Natuurlijk Gezond Wandelweek of Mini-Retreat Weekend gegarandeerd. Door terug te gaan naar de basis van ons bestaan, versterken we ons zelfherstellend vermogen optimaal.

Dit lijkt wellicht wat overdreven, maar met het aangaan van velerlei uitdagingen en activiteiten, zal de impact ook enorm zijn, zelfs al is het ‘maar’ een week of zelfs een weekend. Je zult verbaasd zijn over de verandering die je in korte tijd kunt ondergaan.

Wat we doen is veel bewegen/wandelen, kou/warmte ervaren, hier en nu zijn met elkaar – een digi-detox ondergaan, genoeg slapen/uitrusten, minder eet- en drinkmomenten, pure voeding, (systeem)meditaties en andere werkwijzen van uit de haptotherapie, Mind-Walk en Innerlijk Kompas Gids.

Dus we gaan zoveel mogelijk terug naar onze oorspronkelijke roots. Dit betekent dat het lichaam zich op natuurlijke manier herstelt op alle mogelijke manieren: in het lichaam, de geest en de ziel – qua Mind, Body en Soul! Contact: voor je vraag of aanmelding

Lees verder op Natuurlijk Gezond Week en Weekend Mini-Retreat