NIEUW! MIND-WALK training bij Burn-Out

Mind-Walk training bij Burn-out: wandel jezelf naar meer rust en balans

 10-weekse  MIND-WALK bij Burn-Out

Als je burn-out bent, is je ‘interne alarmsysteem’ uit balans: je stress-hormonen loeien de sirene al als je systeem maar een beetje uit balans raakt. Na een burn-out duurt het vaak lang voor je systeem weer wat minder scherp is afgesteld. Hier is tijd voor nodig en ook aandacht voor de juiste rust.

Bij een burn-out heb je vaak (bijna) geen energie. Rust is dan ook noodzakelijk. Tot het moment dat je lijf weer wat kan. Dan is het noodzaak om te leren niet ineens te hard van stapel te lopen. Want dat bekoop je met een terugslag. Op de bank blijven zitten is niet de oplossing. Maar wat dan?

 

Mind-Walk is een 10-weeks programma waarin je leert luisteren naar je lijf en meer te weten komt over jezelf. Het is een programma om langzaam je (innerlijke en energie-)balans en fitheid op te bouwen op jouw tempo. Je leert stilstaan bij de signalen van je lijf. En hoe je tot rust kunt komen in je hoofd. Het gaat om inspannen én ontspannen in een programma dat voor elk conditieniveau past.

 

We wandelen 3 tot 5 km per keer en doen ademhalings- en ontspanningsoefeningen, afgewisseld met oefeningen die lijken op yoga en tai-chi.  In 10 weken besteden we elke keer aandacht aan een afzonderlijk thema dat gaat over bijvoorbeeld ontspannen of loslaten. Gezelligheid en genieten van de natuur horen erbij en andere verrassingen. Zo is er in Mind-Walk liefdevolle aandacht voor je persoonlijke ontwikkeling, vitaliteit en rust.

 

We starten op donderdagochtend 7 september en vrijdagochtend 3 november bij de Oude Warande. De wandelingen duren ongeveer 1,5 uur per keer. Dus lijkt het je wat om:

  • gezellig te wandelen en te genieten van de natuur
  • je fitter en energieker te voelen
  • aandacht te hebben voor persoonlijke groei aan de hand van thema’s
  • je hoofd leeg te lopen en te ontspannen?

Er is een beperkt aantal plekken. Dus meld je meteen aan voor deze Mind-Walk training of vraag om meer informatie.

Aanmelden of informatie over Mind-Walk

Met Mind-Walk wandel je jezelf naar rust en balans!