Missie en visie

schilderij heide

Motto

Ont-wikkel je vanuit je natuurlijke basis. Dat is de basis van waaruit jij de wereld in kunt. Dat is de basis van waaruit jij keuzes kunt maken en je weg kunt vinden in het leven. En daar gaan wij samen naar op zoek!

Alles stroomt, alles verandert

Missie

Mijn missie is om jou te helpen bij het onderzoek naar jouw natuurlijke basis: wie ben jij van nature?
In onze huidige maatschappij gaat er veel aandacht naar ons denken. Ons gevoel krijgt vaak niet de aandacht die het verdient. Om weer bij jezelf te komen, kun je laag voor laag van jezelf afpellen, je ont-wikkelen. Zo kun je je eigen natuurlijke basis weer terugvinden. Daar liggen de mogelijkheden in jouw leven om jouw weg te kiezen.

Visie

Panta Rhei is Grieks voor 'alles stroomt' of 'alles verandert'. Dit gegeven vind ik hoopgevend: alles is elk moment in beweging en verandert voortdurend en dus kunnen we op elk moment opnieuw en andere keuzes maken.
Mijn aanpak betreft jou in zijn geheel: hoe jij voelt, denkt en doet. Dat alles maakt jou wie je bent. In de aanraking staan we hierbij stil. Dit stilstaan is de verandering, omdat je waarschijnlijk niet gewend bent om dit te doen. En het bijzondere is dat we dit dus samen, in verbinding doen.

natuurlijke basis